Suojaa iPhonesi näillä mahtavilla suojaussovelluksilla!

Oletko koskaan miettinyt, kuinka tuhoisaa iPhonesi menettäminen olisi? Kauniin laitteesi vaihtamiseen liittyvien kalliiden kysymysten lisäksi entä kaikki arkaluontoiset tiedot, jotka todennäköisesti ovat kiintolevylläsi? Kuka tahansa, joka varasti tai löysi puhelimesi, voi aiheuttaa tuhoa henkilökohtaisessa elämässäsi, puhumattakaan kaikista mahdollisista taloudellisista vaikeuksista. Joten miksi et ryhtyisi ottamaan iPhone-tietoturvaasi hieman vakavammin ja etsisi kunnollisia sovelluksia, jotka tarjoavat haasteita viruksille ja rosvoille? Onneksi olemme löytäneet pari herkullista suojaussovellusta, jotka huutavat sinua. Joten ota paino pois jaloistasi hetkeksi ja lue puolueettomia arvostelujamme, se voi olla paras päätös, jonka olet tehnyt koko päivän!
Kryptos by Kryptos Communications Free 
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 3.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, Kryptos on kehittänyt täällä upean sovelluksen ja pelin nimi on suojatut puheviestintäjärjestelmät. Saat sotilasluokan 256-bittisen AES-salatun alustan, josta voit soittaa puheluita. Nämä yhdistetään VOIP:n kautta 3G- ja 4G- ja WiFi-verkkoihin. Tietysti myös ystäväsi tarvitsevat tämän sarjan asennettuna iPhoneen, mutta se on täysin ilmainen ja melko siisti, joten epäilemme, etteivätkö he haittaa liikaa. Vaikka tämä sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, sinun on maksettava kuukausittain 10 dollarin palvelumaksu, ja se tulee ottaa huomioon. Sinun on luotava yksilöllinen yksilöllinen tunnus käyttääksesi Kryptosta, ja jokainen suojattu puhelu tehdään vertaispuhelun mukaisesti. Suosittelemme tätä niille teistä, jotka ovat huolissaan siitä, että kuka tahansa, mukaan lukien voimat, kuuntelee puheluitasi. Kuukausitilauksen hinta ei todellakaan ole ongelma verrattuna yksityisyytesi vaarantumiseen.
Find My iPhone by Apple
Tämä sovellus toimii iPhonessasi ja iPadissasi, ja se vaatii iOS 7.0:n toimiakseen sujuvasti. Okei, mikä tahansa Applen kehittämä sovellus tulee olemaan hyvä asia, eikä tämä petä. Jos arvokas iPhonesi katoaa tai varastetaan, voit paikantaa sen olinpaikan toisella iOS-laitteella. Sen lisäksi, että voit löytää kadonneen puhelimen, voit myös lukita sen ja jopa pyyhkiä kaikki arkaluontoiset tiedot kokonaan pois. Tämä tekee Find My iPhone -sovelluksesta melkein yhtä turvallisen kuin lukkoseppä montrealissa ja paljon halvempaa! Laivan karttojen avulla voit paikantaa puhelimen ja jos olet onnekas, miksi et lähettäisi varoitusviestiä puhelimeen ilmoittaaksesi varkaalle, että hänen aikansa on varmasti ohi? Voit myös ohjeistaa kadonneen puhelimen soittamaan sireenin täydellä teholla, vaikka se olisi äänettömällä!
2 parhaista?
Uskomme niin, ja jos tarvitset lisätodisteita, miksi et lataa yhtä näistä tänään?