Tulosta mahtavia dioja iPhonestasi näillä kolmella sovelluksella!

Jos pidät valokuvien ottamisesta ja kuvien lataamisesta verkosta iPhonellesi, kuinka usein ne pysyvät kiintolevylläsi eivätkä koskaan näe päivänvaloa? Okei, voit ladata nämä sosiaalisille alustoillesi, mutta joskus todella erityinen kuva on muutettava paperikopioksi. Ja siihen liittyvä vaiva tarkoittaa yleensä sitä, että et koskaan pääse sen eteen. Käynnistä tietokone tai kannettava tietokone ja kaivaa sitten USB-kaapeli esiin, unohda se! iPhonesi voi käyttää Wi-Fi-ohjattuja tulostimia yksinään, mutta sisäiset tulostusominaisuudet jättävät paljon toivomisen varaa. Entäpä joitain hienoja sovelluksia, jotka voivat korvata keskimmäisen miehen ja antaa sinulle tarpeeksi vaihtoehtoja käyttää iPhoneasi sen sijaan reaaliaikaisena tulostinohjaimena? Meillä on täällä kolme parasta ja tarjoamme sinulle puolueettoman arvion niistä jokaisesta.
Air Sharing by Avatron Software Inc 
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.1:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Rakastamme tätä sovellusta, koska siinä on todellinen organisatorinen laatu ja sinulla on laaja hallinta iPhonellasi oleviin asiakirjoihin. Voit tulostaa valokuvasi, .pdf-, .txt- ja HTML-tiedostosi ilman ongelmia. Voit myös liittää kuvia tekstiisi ja sähköposteihisi ja lähettää ne suoraan iOS-kämmenlaitteesta! Air Sharing yhdistää sinut myös kaikkiin alueella saatavilla oleviin tulostimiin, ja voit muokata tulostasi aivan kuten PC tai kannettava tietokone sallii. 12,99 dollarin hintalappu saattaa saada muutaman teistä irti, mutta jos aiot tosissaan muuttaa iPhonestasi todellisen tulostusliittymän, se on pieni hinta!
Tulosta EuroSmartz Ltd –
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, toinen iPhone-tulostussovelluksemme on erittäin liukas tuote, joka voi tulostaa valokuvasi suoraan kamerasovelluksesta sekä noutaa ne albumeistasi, monet näistä sovelluksista eivät pysty tekemään tätä. Voit myös tulostaa yhteystietosi, verkkosivusi, mutta leikepöydän sisältö ei sisälly niihin. Print on erittäin helppokäyttöinen ohjelmisto ja WePrint-palvelimen asennustarvetta lukuun ottamatta kaikki on mahdollisimman yksinkertaista ja suoraa. Kun olet asentanut sen, voit muodostaa yhteyden mihin tahansa käytettävissä olevaan verkkoon ja alkaa käyttää tulostimia. Voit myös suojata tulostusjonosi salasanalla, jotta kukaan muu ei pääse käsiinsä arvokkaisiin asiakirjoihisi!
Canon Easy – PhotoPrint
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.1:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, viimeisen iPhone-tulostussovelluksemme on tuonut sinulle tulostuksen jättiläinen – Canon. Kuten voitte kuvitella, tämä on yksi suosituimmista ja tehokkaimmista laatuaan, ja koska se on täysin ilmainen sovellus, mitä ei pidä rakastaa? Jos sinun on tarkistettava värikasetin taso tältä vauvalta, näet kuinka tyhjä se on, ja me yksinkertaisesti rakastamme tätä toimivuutta!
Valmiina tulostettavaksi?
No, sinulla on täällä kolme hienoa vaihtoehtoa, ja uskomme, että jokainen niistä on parannus tavalliseen iPhone-tulostusominaisuuteen!